star (2013-12-06) Ocena: 6 Fajne kremą, pije się dobrze. Ciekawe bo z Rieslinga. Xawery przy nim niegroźny. Lepsze niż sekt od Alfonsa Muchy. @Biedronka
star (2014-03-09) Ocena: 5 Powtórka z rozrywki. Kwasiorek, ale nie aż tak. @Biedronka
wino14824#49837
star (2014-03-10) Ocena: 6 Z tartą próbowany, niestety nie na francuskim cieście, wariant taki, mi smakował. Sos pomidorowo-cukiniowy na górę, niżej pomiędzy ciastem, a serem i oliwkami, warstwa jajeczno-śmietanowa, pysznie. Rieslinga polecam, kwiatowy, owocowy i aspirynowy rzecz jasna. Mało szampańskiej bułeczki i drożdży. Po owocowej stronie mocy. wino14824#49842
star (2014-09-08) Ocena: 6 Do dorsza. Kwas jest z nami. Drożdże też. @Lidl
wino14824#50937
marwin (2014-09-08) Wczoraj piłem z Pinot Gris. Gdybym nie wiedział, to Muscat bym obstawił. Piłem pierwszy raz. Dla mnie słabszy od Rieslinga. Zbyt przymilny i bez charakteru. Ale w piwnicy zostały tylko 3 flasze, więc jakoś damy radę. wino14824#50938
star (2014-09-08) Fakt. Kwas tu wyższy, wino wyrazistsze. Tym razem do matjasów, bo ciągle nad morzem, też pysznie, z kaszą gryczaną i papryką w dodatku. PS. A tymczasem Makłowicz w tele anchois (sardele) do tuńczyka dodaje i porto tawny popija, zamiast ruby, bo niby mniej cukru (na pewno owocowości) i mnie mocne jest. O genus loci też mowa! wino14824#50940